Over de praktijk

Huisartsenpraktijk Geffen is een middelgrote praktijk gelegen in Geffen. Ons enthousiaste team van huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistentes streeft naar betrouwbare, goede en persoonlijke zorg dichtbij huis.

Samen

De patiënt staat centraal in onze praktijk.  Samen met u werken we aan de verbetering en het behoud van uw gezondheid en welzijn. Wij streven in alle contacten naar een open, eerlijke en toegankelijke onderlinge communicatie, die ook ruimte laat voor kritiek. Wij willen graag dat u ons kent en wij u kennen.

Praktijk

In onze praktijk werken we intensief samen met andere zorgverleners in en om Geffen. We stemmen het aanbod zo goed mogelijk af op uw persoonlijke situatie. We vinden het belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Daarom zoeken wij continu naar mogelijkheden om laagdrempelig contact te hebben, bijvoorbeeld via MijnGezondheid.net.

Ontwikkelen en doel

Wij vinden het belangrijk om ons verder te ontwikkelen. Wij streven continu naar een verbetering van kwaliteit en service. Daarvoor zoekt de praktijk naar mogelijkheden om haar dienstverlening uit te breiden. Dat kan via andere spreekuurtijden, het meer gaan gebruiken van communicatie via beeldbellen of e-consulten en meer expertise op bepaalde gebieden.